Συνταγή σούπας με ιπποφαές

Σούπα
Συνταγή σούπας με ιπποφαές


Υλικά για τη συνταγή για σούπα με ιπποφαές

Για τα κεφτεδάκια:
1.5 ποτήρι νερού πλιγούρι για την παρασκευή κεφτέδων
1.5 ποτήρι νερού ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού πάστα πιπεριάς
3 γεμάτες κουταλιές της σούπας Αλέυρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1ποτήρι νερού βραστά ρεβίθια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτάλι της σούπας τοματοπολτό
1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή πιπεριά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
7 ποτήρι νερού Νερό
3 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο


Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για σούπα με ιπποφαές;

Ρίξτε ζεστό νερό πάνω από το πλιγούρι και αφήστε το να φουσκώσει για 15 λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Προσθέστε λίγο νερό όσο ζυμώνετε μέχρι να ομογενοποιηθεί
Βρέχετε τα χέρια σας κατά διαστήματα, κόβετε κομμάτια  και τα τυλίγετε σε ρολό.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.

Προσθέστε 7 φλιτζάνια νερό και αφήστε το να βράσει.

Αφού βράσει, ρίχνουμε μέσα τα ρεβίθια και τους κεφτέδες. Προσθέστε αλάτι και μπαχαρικά. 
Ψήνουμε για 25 λεπτά.


Καλή όρεξη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις