ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ
ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ |
- 1 κοτόπουλο 1½ κιλό ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ
τεμαχισμένο σε 6 μερίδες
1 κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα καρέ εξοχικό κοτόπουλο στη λαδόλολα
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μεγάλα καρέ
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μεγάλα καρέ εξοχικό κοτόπουλο στη Λαδόκολα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες εξοχικό κοτόπουλο στη λαδόκολα
2 κ.σ. μουστάρδα
200 γραμ. κεφαλοτύρι γλυκό
κομμένο σε καρέ
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. κρασί λευκό ξηρό
1 κ.γλ. φρέσκια ρίγανη
1 κ.γλ. φρέσκο θυμάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 μεγάλες λαδόκολλες
σπάγκο΄
Οδηγίες
Για το εξοχικό κοτόπουλο στη λαδόκολλα, βάζουμε πρώτα σε μια μεγάλη λεκάνη τις μερίδες του κοτόπουλου, τα κομμένα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το ελαιόλαδο, το κρασί, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και σκεπάζουμε τη λεκάνη. Την αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε τα υλικά για να μαριναριστούν καλά.
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στο πάγκο και ισομοιράζουμε τα υλικά. Κλείνουμε τη λαδόκολλα με τρόπο ώστε να μη ξεχειλίσουν τα ζουμιά.
Τοποθετούμε το φαγητό σε λαμαρίνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 15΄.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου