Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Υλικά για το κέικ
Includes
100 γραμμάρια Βιτάμ SoftIncludes
2 μεγάλα αυγάIncludes
65 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστόIncludes
90 γραμμάρια ζάχαρηIncludes
55 γραμμάρια ινδοκάρυδοIncludes
110 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουIncludes
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικινγκ πάουντερIncludes
Ελάχιστο αλάτιIncludes
1 κάψουλα βανιλίνη
Υλικά για το frosting
Includes
50 γραμμάρια Βιτάμ SoftIncludes
40 γραμμάρια τυρί κρέμαIncludes
180 γραμμάρια άχνηIncludes
1 στικ φυσικής βανίλιαςIncludes
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά για το κέικ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3 λεπτά. Μεταφέρουμε σε αντικολλητική φόρμα 20 εκατοστών και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
- Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει καλά και ετοιμάζουμε το frosting, χτυπώντας όλα μαζί τα υλικά για 2 λεπτά. Διατηρούμε το frosting στο ψυγείο και, μόλις κρυώσει εντελώς το κέικ, καλύπτουμε το κέικ και πασπαλίζουμε με επιπλέον ινδοκάρυδο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου