Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστημο

Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστημο
Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστημο

 Η συνταγή είναι της Helena's Greek cookingΔημοσιεύρηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος

Υλικά:
1 συσκευασία κεφτεδάκια (προψημένα και κατεψυγμένα)
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μαϊντανό και άνηθο Ψιλοκομμένα
1 καρότο τριμμένο
1 κούπα ρύζι για πιλάφι
1 κούπα Vermicelli ( ψιλοκομμένο φιδε)
1 κούπα κριθαράκι
1 κούπα χυμό ντόνατας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Φύλλα δάφνης
Χυμό ενός λεμονιού
1 κούπα ζεστό νερό
Πως θα το κάνουμε:
Προσθέτουμε όλα μαζί τα υλικά το κάθε ένα δίπλα στο άλλο σε ένα βαθύ μεγάλο τηγάνι. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, Ελαιόλαδο, Αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τη δάφνη, το ζεστό νερό και βάζουμε να πάρει βράση. Κατόπιν χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά και κλείνουμε με το καπάκι. Το παρακολουθούμε και ανακατεύουμε ώστε όλα τα υλικά να γίνουν ένα.
Αν δούμε ότι δεν ψήθηκε το ρύζι Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό ακόμα μέχρι να έχει ψηθεί. Δεν θέλει πάνω από 20' λεπτά μέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει τα υγρά του.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και γιαούρτι πρόβειο.
Καλή σας όρεξη 🍷🍷🍷
Μυστικά:
Μπορούμε να κάνουμε το φαγητό αντί με κεφτεδακια μόνο με ρύζι σαν πιλάφι, η με οστρακοειδή και γαρίδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις