Νηστίσιμα Μηλοπιτάκια
Νηστίσιμα Μηλοπιτάκια |
Η συνταγή είναι της Μαρία Δόση. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος
1 φύλλο σφολιάτας (για 10 μηλοπιτάκια) ή περισσότερα
1 κονσέρβα μήλου σε ζελέ έτοιμο
Οδηγίες:
Κόψτε τη σφολιάτα σε μικρά μήλα χρησιμοποιώντας ένα κουπ πατ σε σχήμα μήλου. Αφαιρέστε τα κομμάτια ζύμης που περισσεύουν και ξαναρολάρετε για να φτιάξετε κι άλλα κομμάτια. Με ένα πινέλο αλείψτε λίγο νερό στα μισά κομμάτια και βάλτε σ'αυτά από 1 κ.γλ από τα κομμάτια μήλου σε ζελέ. Καλύψτε τα με τα σκέτα κομμάτια (χωρίς νερό) και πιέστε ελαφρώς τις άκρες για να κολλήσουν. Αλείψτε λίγο νερό ή σιρόπι από το ζελέ μήλου από πάνω. Μεταφέρετε τα σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C για 12-15 λεπτά. Πασπαλίστε άχνη ζάχαρη από πάνω αν θέλετε.
Να Νηστίσιμα Μηλοπιτάκια με ΜΟΝΟ 2 Υλικά είναι έτοιμα!!! Καλή σας απόλαυση!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου