Πάστα φλώρα
Πάστα φλώρα |
Η συνταγή είναι της Αθηνά σεφεριδου. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος
Πάστα φλώρα για όλα τα γούστα με διάφορες γεύσεις μαρμελάδας όπως βερίκοκο ροδάκινο κεράσι και ακτινίδιο.
Υλικά
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Οδηγίες
Εγώ επειδή το έκανα με άλλο αλεύρι έβαλα μισό φακελάκι μπέικιν πάουντερ όλα αυτά τα χτύπησα και ύστερα αφού ετοίμασα το μείγμα το το χώρισα με πλεξουδιτσες και στο ενδιάμεσο έβαλα τις διαφορές μαρμελάδες
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου αντιστάσεις πάνω-κάτω
Καλή επιτυχία
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου