Γαύρος τραγανός

Γαύρος τραγανός
Γαύρος τραγανός

 

Υλικά
• 1 κιλό γαύρο φρέσκο
• αλάτι
• αλεύρι για το τηγάνισμα
• ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.
Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω - γύρω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις