Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο |
Η συνταγή είναι της Αθηνά σεφεριδου. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος
Καλό μεσημέρι με αυτό το κρύο επιβάλλεται μια σούπα για αυτό έφτιαξα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο Ζύμωσα μισό κιλό κιμά ανάμεικτο λίγο λάδι και αλάτι πιπέρι ρίγανη μαϊντανό ψιλοκομμένο και άνηθο και ρυζάκι μια χούφτα μέσα στο μείγμα και καρότο έβαλα την κατσαρόλα με νερό να βράσει και μόλις έβρασε έριξα τα γιουβαρλάκια μέσα και λάδι και λίγη μαργαρίνη και τέλος έριξα μισό ποτήρι ρυζάκι Καρολίνα λίγο αλάτι και αφού έβρασαν ετοίμασα το αυγολέμονο 2 αυγά καλά χτυπημένα και από 2 λεμόνια το χυμό τους και σιγά σιγά το έριξα στην κατσαρόλα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου