Μοτσαρέλα στικς

Μοτσαρέλα στικς
Μοτσαρέλα στικς

Η συνταγή είναι της  Gkika Eleni. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος 


ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
-mozarella κομμένη σε sticks
-φρυγανιά τριμμένη
-κον φλεϊξ τριμμένα
-αλεύρι γ.ο.χ.
-1 αυγά χτυπημένο με λιγο γάλα
-αλάτι, πιπέρι, πάπρικα καπνιστή
-αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα μπαχαρικά. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο γάλα, και σε ένα αλλο μπολ ανακατεύουμε την φρυγανιά με τα κον φλείξ. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε στικς και ξεκινάμε το πανάρισμα.
Πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στην φρυγανιά. Μπορείτε να διπλοπανάρετε κιολας αν θελετε για καλύτερη κρούστα, δηλαδή αλεύρι- αυγό και αλεύρι πάλι αυγό και τέλος φρυγανιά.
Σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα βάζουμε λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε τα sticks. Τηγανίζουμε και απο τις δύο πλευρές και αφαιρούμε τα sticks , τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας. Είναι έτοιμα. Τρώγονται ζεστά και συνοδεύονται με οτι θέλετε.. κέτσαπ, μαγιονέζα ή δική σας σως. Καλή σας όρεξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις