Παϊδάκια στα κάρβουνα με πατατούλες αρωματισμένες με δεντρολίβανο και σταφύλι.

Παϊδάκια στα κάρβουνα
  Παϊδάκια στα κάρβουνα με πατατούλες αρωματισμένες με δεντρολίβανο και σταφύλι.


Η συνταγή είναι της Betty Kaltsa. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος

ΥΛΙΚΑ
παϊδάκια αρνίσια
μικρές πατάτες baby
Ρόγες από άσπρο σταφύλι
ελαιόλαδο
1 λεμόνι
1κγ αποξηραμένο δενδρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας μας λίγο πριν το βάλουμε να ψηθεί.
Ετοιμάζουμε μια μαριναδα από ελαιόλαδο και λεμόνι.
Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.Όταν ξεκινήσουμε να ψήνουμε με ένα πινέλο μαρινάρουμε τα παϊδάκια. Μόλις είναι έτοιμα και λίγο πριν τα βγάλουμε από την φωτιά, κόβουμε τις ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ στην μέση και βάζουμε το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο να ζεσταθεί. Περνάμε τις πατάτες και τα σταφύλια μας από το τηγάνι για να ροδίσουν. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τέλος το δενδρολίβανο.
Τα σερβίρουμε ζεστά όπως και τα παϊδάκια μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις