Κρέμα φιστίκι

Κρέμα φιστίκι
Κρέμα φιστίκι
 Η συνταγή είναι της Betty Kaltsa. Δημοσιεύτηκε στην ομάδα Χρυσός σκούφος

ΥΛΙΚΑ
600 γρ γάλα
7κσ ζάχαρη
4κσ κορν φλάουρ
2 βανίλιες
2 γρ χρώμα ζαχαροπλαστικης πράσινο
200 γρ φιστίκι Αίγινας σπασμένο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κρατάμε 100ml γάλα κρύο γάλα και διαλύουμε το κορν φλάουρ. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα να ζεσταθεί μαζί
με την ζάχαρη. Μόλις ζεσταθεί και λίγο πριν αρχίσει ο βρασμός, ρίχνουμε το κρύο γάλα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικης και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα μας. Στο τέλος προσθέτουμε το φιστίκι, αφού έχουμε κρατήσει λίγο
για να στολίσουμε την κρέμα μας. Μοιράζουμε την κρέμα σε φόρμες και αφήνουμε να κρυώσουν. Κατόπιν τις βάζουμε στο ψυγείο. Όταν θέλουμε να τις σερβίρουμε τις αφήνουμε για πολύ λίγο εκτός ψυγείου ξεφορμαρουμε τις στολίζουμε και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις