ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ |
Μουσκεύουμε3 φέτες χωριάτικο ψωμί, το βάζουμε στο μούλτι με λίγο αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο και1κσ λάδι.
Το χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα.
Προσθέτουμε 1κγ γιαούρτι και 1κγ μέλι ανακατεύουμε.
Κόβουμε φέτες κολοκύθι και τις τηγανίζουμε. Σερβίρουμε το ψάρι μας ζεστό, με τα κολοκυθάκια και την σκορδαλιά. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμενο πιπέρι.
Καλή σας όρεξη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου