Το μυστικό για πεντανόστημα μανιτάρια

Μανιτάρια
Το μυστικό για πεντανόστημα μανιτάρια

 Υλικά
500 γραμμάρια μανιτάρια
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι


Συμβουλές
Εάν πλένετε τα μανιτάρια, απορροφούν βρωμιά και χάνουν την αρχική τους γεύση. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να το χρησιμοποιήσετε με τη σκούπισμα. Εάν ανακατεύετε συνεχώς τα μανιτάρια ενώ μαγειρεύετε, μπορεί να απελευθερώσουν τους χυμούς τους και να αφήσουν μια διαφορετική γεύση.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να το μαγειρέψετε προσθέτοντας κρέας ή διαφορετικά λαχανικά.


Οδηγίες
Αφαιρέστε τα στελέχη των μανιταριών. Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πανί ή χαρτοπετσέτα για να σκουπίσετε καλά το φελλό.

Κόψτε τα μανιτάρια όχι πολύ λεπτά και ελαφρώς χονδροειδή.

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία  προσθέστε ελαιόλαδο.

Όταν το ελαιόλαδο ζεσταθεί , προσθέστε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια  προσθέστε λίγο αλάτι  και αφήστε το να ψηθεί για λίγο.

Προσέξτε να μην αναμιχθούν . Όταν το χρώμα της μίας πλευράς αλλάξει ελαφρώς, ανακατέψτε και προσθέστε το βούτυρο.

Ανακατεύετε ελαφρά και προσθέστε το τριμμένο σκόρδο.

Στο τέλος της αργής διαδικασίας μαγειρέματος περίπου 10-15 λεπτά, αφαιρέστε την από τη φωτιά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. 

Είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Μπορείτε να προσθέσετε τριμμένη παρμεζάνα ή τυρί τσένταρ, αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά και ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι.

Καλή σας όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις