Μια τηγανιά απίστευτη!!!
Μια τηγανιά απίστευτη!!! |
2 κουταλιές λάδι
1 κιλό κρέας σε κύβους (αρνί ή μοσχάρι μεσαίου λίπους)
2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα σε μεγάλους κύβους)
3 πιπεριές κέρατο (ψιλοκομμένες)
2 ντομάτες (ξεφλουδισμένες, σε κύβους)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Οδηγίες
Βάζουμε 2 κουταλιές λάδι σε γουόκ ή τηγάνι και ζεσταίνουμε. Προσθέστε τα κρέατα .
Τηγανίζουμε τα κρέατα σε υψηλή φωτιά έως ότου το νερό στραγγιστεί και απορροφηθεί. Όταν το κρέας είναι ελαφρώς καστανό, προσθέστε τα 2 κρεμμύδια που κόβετε σε μεγάλους κύβους στο τηγάνι και ανακατεύετε.
Αφού σοταριστούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις 3 πιπεριές στο τηγάνι.
Αφού σοταριστούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις 3 πιπεριές στο τηγάνι.
Δεδομένου ότι μαγειρεύουμε το ψητό σε υψηλή θερμοκρασία, ανακατεύουμε συχνά, έτσι ώστε τα συστατικά να μην κολλάνε στο κάτω μέρος του τηγανιού και να καούν.
Αφού σοταριστούν οι πιπεριές, προσθέστε 2 αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους ντομάτες.
Αφού μαγειρευτούν οι ντομάτες, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και ανακατέψτε.
Προσθέσετε όλα τα μπαχαρικά, ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά, σβήστε τη φωτιά και σερβίρετε ζεστά.
Καλή σας Όρεξη
Αφού σοταριστούν οι πιπεριές, προσθέστε 2 αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους ντομάτες.
Αφού μαγειρευτούν οι ντομάτες, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και ανακατέψτε.
Προσθέσετε όλα τα μπαχαρικά, ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά, σβήστε τη φωτιά και σερβίρετε ζεστά.
Καλή σας Όρεξη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου