Συνταγή Hummus παντζαριών.Θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι σας
Συνταγή Hummus παντζαριών.Θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι σας |
Οδηγίες
Για χούμους:
2 φλιτζάνια ρεβίθια (βραστά, ξεφλουδισμένα)
1 μεσαίο παντζάρι (βρασμένο)
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ταχίνι
1 ποτήρι τσαγιού χυμό παντζαριών
2 χυμούς λεμονιού
1,5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1,5 κουταλάκια του γλυκού κύμινο
4 σκελίδες σκόρδο
Διακόσμηση
1/2 ποτήρι τσάι από σπόρους ροδιού
1-2 κλαδάκια φρέσκου θυμαριού
2-3 φέτες παντζάρια (ωμά και λεπτά κομμένα)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Όσοι δεν θέλουν να ασχοληθούν μπορεί να μην ξεφλουδίσουν τα ρεβίθια, αλλά αν θέλετε ένα πιο ομαλό χούμους, σας προτείνω να τα ξεφλουδίσετε.
Οδηγίες
Ανακατέψετε όλα τα συστατικά σε μούλτι
Απλώνετε τ ο λιωμένο χούμους στο πιάτο σερβιρίσματος
Πασπαλίζουμε λίγο σπόρους ροδιού και φρέσκο θυμάρι.
Το ελαιόλαδο ψεκάζεται ως μια τελευταία πινελιά.
Τρώγεται με λεπτές φέτες ακατέργαστων παντζαριών
1/2 ποτήρι τσάι από σπόρους ροδιού
1-2 κλαδάκια φρέσκου θυμαριού
2-3 φέτες παντζάρια (ωμά και λεπτά κομμένα)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Όσοι δεν θέλουν να ασχοληθούν μπορεί να μην ξεφλουδίσουν τα ρεβίθια, αλλά αν θέλετε ένα πιο ομαλό χούμους, σας προτείνω να τα ξεφλουδίσετε.
Οδηγίες
Ανακατέψετε όλα τα συστατικά σε μούλτι
Απλώνετε τ ο λιωμένο χούμους στο πιάτο σερβιρίσματος
Πασπαλίζουμε λίγο σπόρους ροδιού και φρέσκο θυμάρι.
Το ελαιόλαδο ψεκάζεται ως μια τελευταία πινελιά.
Τρώγεται με λεπτές φέτες ακατέργαστων παντζαριών
Καλή σας όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου