ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ
Δυστυχώς, το κουνουπίδι δεν είναι δημοφιλές φαγητό που καταναλώνεται από όλους. Δεν προτιμάται γιατί προκαλεί πολύ δυσάρεστη οσμή ειδικά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Ωστόσο, τώρα υπάρχει μια εντελώς διαφορετική συνταγή και αυτή η συνταγή είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες. Μπορείτε να τηγανίσετε το κουνουπίδι για να το κάνετε πιο νόστιμο. Εδώ είναι η συνταγή για τηγανητό κουνουπίδι ... 
Υλικά
1 Μεσαίο Κουνουπίδι
νερό

Για την επικάλυψη
1 αυγό
1 ποτήρι αλεύρι
Αλάτι

Για τηγάνισμα:
Σπορέλαιο

Οδηγίες
Βήμα 1: Κόψτε το κουνουπίδι σας σε μικρά κομμάτια.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέστε αρκετό νερό σε λίγο πάνω από το κουνουπίδι που βάζετε στη βαθιά κατσαρόλα σας και αφήστε το να βράσει.

3ο βήμα: Ωστόσο, το σημείο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην είστε πολύ καυτοί. Στραγγίστε το νερό αφού περάσει την πρώτη σκληρότητα.

Βήμα 4: Περάστε σε ένα τηγάνι και περιμένετε να ζεσταθεί.

Βήμα 5: Από την άλλη πλευρά, βάλτε το αυγό και το αλεύρι σε δύο διαφορετικά δοχεία.

Βήμα 6: Αφού προσθέσετε το αλάτι στο αλεύρι, βυθίστε τα κουνουπίδια πρώτα στο αυγό, στη συνέχεια στο αλεύρι και μετά επιστρέψτε στο τηγάνι.

Τελευταίο βήμα: Αφήστε αυτήν τη διαδικασία να συνεχιστεί έως ότου ολοκληρωθεί. Μπορείτε να το πάρετε από το λάδι όταν αρχίσει να γίνεται ροζ.



Καλή όρεξη.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις