Παγωτό Φράουλα. Κλασική συνταγή

Παγωτό Φράουλα. Κλασική συνταγή
Παγωτό Φράουλα. Κλασική συνταγή

Από τον Γιάννη Αραμπατζή
Η κλασσική συνταγή για σπιτικό παγωτό με φράουλα

Εκτέλεση
Αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ τα φακελάκια τη σκόνη και το γάλα και χτυπάω με το μίξερ για περίπου 5 λεπτά μέχρι να στέκεται.Ρίχνω και το ζαχαρούχο και συνεχίζω το ανακάτεμα με το μίξερ μέχρι να γίνει ομοιόμορφη και αφράτη.Παίρνω μερικές φράουλες ,βασικά όσες θέλουμε τις λιώνουμε στο μπλέντερ και τις προσθέτουμε στο μείγμα μας.Κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες που έχουμε κρατήσει και τις προσθέτουμε κι αυτές μέσα.Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ώστε το λευκό μείγμα να πάρει χρώμα .Το αδειάζουμε σε πλαστικά δοχεία με καπάκι και το βάζουμε στη κατάψυξηΑντί για σκόνη ζαχαροπλαστικής και γάλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασσικό τενεκεδάκι με σαντιγί προσθέτοντας 2 και 1 κουτάκι ζαχαρούχο συν 2 κάψουλες βανιλίνης.Στο δικό μου δε πρόσθεσα βανιλίνη καθότι εμπεριέχεται στη σκόνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις