Μοσχαράκι Λεμονάτο Κατσαρόλας με Κρασί και Πορτοκάλι

Μοσχαράκι Λεμονάτο Κατσαρόλας με Κρασί και Πορτοκάλι
Μοσχαράκι Λεμονάτο Κατσαρόλας με Κρασί και Πορτοκάλι

Υλικά
1 Κιλό κρέας σε μπουκιές από ελιά
3 Κρεμμύδια
2 Καρότα
1 Κουτί μανιτάρια
2 Δαφνόφυλλα,,
3 μπαχαρια
2 Κουταλιές καλά γεμάτες κορν φλαουρ
Χυμό από δυο λεμόνια!
Αλάτι, 
Πιπέρι, 
Θυμάρι, 
Λίγο ξύδι για το σβήσιμο
1 Ποτήρι του κρασιού κρασί ότι έχετε!!
Λίγο λάδι για το τσιγάρισμα!!

Εκτέλεση
Βάζω πρώτα σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα! Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με το ξύδι, μετά ρίχνω το λάδι και τα κομμένα κρεμμύδια!!

Κόβω 2 καρότα σε ροδέλες για γλυκά και χρώμα, ρίχνω κ τα μανοναρια και τσιγαρίζω !!!Σβήνω με ένα ποτήρι σχεδόν γεμάτο κρασί , σε 3 λεπτά ξανά σβήνω με ένα πορτοκάλι αν δεν έχουν πολύ χυμό μέσα στύβω δυο, ρίχνω αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τα δαφνόφυλλα, τα μπαχάρια! Ρίχνω νερό και σκεπάζω!

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις