Τέλεια τηγανιτά κολοκυθάκια με κουρκούτι


Αρχικά, 
Χρειάζεται, αφού κόψουμε τα κολοκυθάκια, που περιέχουν πολύ νερό, να τα αφήσουμε μισή ωρίτσα καλά αλατισμένα για να «ιδρώσουν» (να αποβάλουν δηλαδή τα πολλά υγρά τους), να αφυδατωθεί η σάρκα τους και να παραμείνει τραγανή περισσότερη ώρα μετά το τηγάνισμα. 
 Και, τέλος, φροντίστε να τηγανίσετε σε βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι, για να μπορούν τα κολοκυθάκια σας να κολυμπούν, απολαμβάνοντας ομοιόμορφο ροδοκοκκίνισμα απ' όλες τις πλευρές.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις