Σούπα βέρτε
Σούπα βέρτε |
Υλικά
1 κουταλιά φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος Σούπα βέρτε
4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια Σούπα βέρτε
200 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον Σούπα βέρτε
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse Σούπα βέρτε
1 κιλό ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) Σούπα βέρτε
2 κύβοι ζωμού βοδινού
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ Culinesse, για να κάψει, και σοτάρουμε σε αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού, διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
Περίπου 3-5 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακατεύουμε ξανά και τη σερβίρουμε ζεστή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου