Σούπα καρόν


Σούπα καρόν
Σούπα καρόν

Υλικά
Λίγος φρέσκος άνηθος Σούπα καρόν
3 μέτρια καρότα Σούπα καρόν
1 φιλέτο στήθους κοτόπουλου Σούπα καρόν
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse Σούπα καρόν
2 κρεμμύδια
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Βάζουμε το στήθος κοτόπουλου να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το ανάλογο νερό. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε ψιλά κομματάκια. Το ζωμό από το κοτόπουλο τον κρατάμε για αργότερα.
Κόβουμε τα καρότα σε χοντρά κομμάτια και τα κρεμμύδια σε ψιλά, τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το Βιτάμ Culinesse και τα προσθέτουμε στο ζωμό του κοτόπουλου.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ζωμό μαζί με τα λαχανικά να πάρουν μια βράση για 5-10 λεπτά.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο στήθος, αφήνουμε τη σούπα καρόν να βράσει για 10 λεπτά ακόμη και τη σερβίρουμε ζεστή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις