Αφέλια χοιρινά

Afelia xoirina
Αφέλια χοιρινά


Υλικά
2 κιλά χοιρινό κρέας, κομμένο σε μικρούς κύβους Αφέλια χοιρινά
1/2 κούπα αραβοσιτέλαιο Αφέλια χοιρινά
3 ποτήρια κόκκινο ξηρό κρασί Αφέλια χοιρινά
5 φύλλα δάφνη Αφέλια χοιρινά
2 μπαστουνάκια κανέλα Αφέλια χοιρινά
½ κούπα κολίανδρος κοπανισμένος
2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
αλάτι και πιπέρι


Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αραβοσιτέλαιο και σοτάρουμε λίγο το κρέας, σε δυνατή φωτιά, για να μη στεγνώσει. Ρίχνουμε κρασί, αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, την κανέλα και τον μισό κολίανδρο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει για περίπου 1½ ώρα, μέχρι να τραβήξει τα υγρά του. Εάν δεν ψηθεί το κρέας, προσθέτουμε 1 ή δύο ποτήρια νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Διαλύουμε σε μισή κούπα νερό το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και το προσθέτουμε στο φαγητό να πάρει μια βράση και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το κρέας σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο κολίανδρο. Συνοδεύουμε το φαγητό με ρύζι λαχανικών ΓΙΩΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις