Σπαγγέτι καρμπονάρα
Σπαγγέτι καρμπονάρα |
Υλικά
500 γραμμάρια σπαγγέτι Σπαγγέτι καρμπονάρα
8 μέτριες φέτες παντσέτα ή μπέικον Σπαγγέτι καρμπονάρα
4 μέτρια αυγά Σπαγγέτι καρμπονάρα
1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (προαιρετικά) Σπαγγέτι καρμπονάρα
120 γραμμάρια σκληρό ή ημίσκληρο τυρί χωρίς γλουτένη ή φυτικό Σπαγγέτι καρμπονάρα
4 κουταλιές Βιτάμ Soft
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες
Βράζουμε μπόλικο νερό σε βαθιά κατσαρόλα και ετοιμάζουμε το σπαγγέτι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβουμε την παντσέτα ή το μπέικον, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα από το Βιτάμ σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το αλλαντικό, μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά σε βαθύ μπολ και τα αναμειγνύουμε με το τυρί.
Προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα από το νερό, στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά, και ανακατεύουμε.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε αμέσως στο τηγάνι. Προσθέτουμε το υπόλοιπο Βιτάμ και το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε ζωηρά για μερικά λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιάτα, πασπαλίζοντας με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου