Ρύζι με αρακά

Ρύζι με αρακά

Υλικά
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος Ρύζι με αρακά
1/2 κιλό καθαρισμένος φρέσκος αρακάς Ρύζι με αρακά
250 γραμμάρια ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια Ρύζι με αρακά
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse Ρύζι με αρακά
1/2 κιλό ρύζι Μπονέτ Ρύζι με αρακά
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο

Οδηγίες
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ, βάζουμε μέσα τα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τον αρακά με νερό (2 1/2 φλιτζάνια για κάθε φλιτζάνι αρακά) και τα αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις.
Προσθέτουμε το ρύζι, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το ρύζι με τον αρακά να βράσουν για άλλα 15 λεπτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις