Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο |
Υλικά
200 γραμμάρια μπρόκολο Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
150 γραμμάρια μακαρόνια ολικής άλεσης Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
300 γραμμάρια ώριμα ντοματίνια Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
2 μικρά ξερά κρεμμύδια Μακαρόνια ολικής άλεσης με γαρίδες, μπακαλιάρο και μπρόκολο
150 γραμμάρια μπακαλιάρος
3 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft
100 γραμμάρια μεγάλες, ωμές γαρίδες
Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά τουφάκια, ετοιμάζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και βράζουμε το μπρόκολο για 3-5 λεπτά μαζί με τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι.
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε τα μισά. Τα υπόλοιπα μισά τα κόβουμε στα δυο.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια.
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε 8 κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι με μεσαία θερμοκρασία, λιώνουμε 1 1/2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Soft. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες, το μπακαλιάρο και τα ντοματίνια, που κόψαμε στα δύο, και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, πιθανώς, με λίγο αλάτι.
Αναμειγνύουμε τα μακαρόνια με το μπρόκολο μαζί με 1 1/2 κουταλιά της σούπας Βιτάμ Soft, λίγο πιπέρι και το μείγμα με τις γαρίδες. Χωρίζουμε σε 2 ζεστά πιάτα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου