Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
Φιογκάκια με ροζ σάλτσα

Υλικά
1 1/2 ποτήρια γάλα Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
1 1/2 ποτήρι τριμμένη κεφαλογραβιέρα Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
1 ποτήρι τριμμένο τυρί ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
1 ποτήρι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
1 1/2 ποτήρι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα ή χαλούμι Φιογκάκια με ροζ σάλτσα
1 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κύβος ζωμός λαχανικών
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
400 γραμμάρια φιογκάκια

Οδηγίες
Βράζουμε τα φιογκάκια με το σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες σε μια κατσαρόλα με 100 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα τυριά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακατεύουμε το μείγμα, το αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
Ψήνουμε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις