Μαγιονέζα

mayonesa
Μαγιονέζα


Υλικά:
2 κρόκοι αυγών Μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας άσπρο κρασόξιδο Μαγιονέζα
1κουτ. γλυκού μουστάρδα Μαγιονέζα
150 ml ελαιόλαδο Μαγιονέζα
150 ml ηλιέλαιο
Χυμός λεμονιού


Οδηγίες:
Σε γυάλινο μεγάλο μπολ βάζετε τους κρόκους, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα και το κρασόξιδο και χτυπάτε καλά με σύρμα για να αφρατέψουν. Προσθέτετε σιγά σιγά τα δύο είδη λαδιού, χτυπώντας συνέχεια, ώσπου να αρχίσει να πήζει η σάλτσα. Συνεχίζετε το χτύπημα, ώσπου να απορροφηθεί όλο το λάδι.


Προσθέτετε στο τέλος λίγο χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε επιπλέον κρασόξιδο ή χυμό λεμονιού αν χρειάζεται, και σερβίρετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις