Τούρτα παγωτό banoffee
Υλικά
1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ Τούρτα παγωτό banoffee
1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ Τούρτα παγωτό banoffee
1 φάκελος Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ Τούρτα παγωτό banoffee
100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη Τούρτα παγωτό banoffee
650 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα καραμέλα
3 μπανάνες
3 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro
50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) λικέρ μπανάνα
100 γρ. αποξηραμένες μπανάνες για τη διακόσμηση
Οδηγίες
Ετοιμάζετε το Μείγμα για Παγωτό και το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών. Κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βάζετε στο τηγάνι, πασπαλίζετε με την Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το λικέρ και τις καραμελώνετε. Στρώνετε το μείγμα μπισκότου σε φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκατοστών. Ανακατεύετε και απλώνετε πάνω από τη βάση του μπισκότου την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, τις μπανάνες, το ζαχαρούχο γάλα. Και από πάνω απλώνετε το έτοιμο παγωτό. Βάζετε τη φόρμα στην κατάψυξη να παγώσει, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τις αποξηραμένες μπανάνες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου