Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά

sardela sto fourno me freska myrodika
Υλικά
300 γρ. σαρδέλες Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
100 γρ. λιαστή τομάτα Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος
50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1/2 συσκευασία Πλιγούρι Fytro
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άσπρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι



Οδηγίες
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ˚C στον αέρα, για 15-20 λεπτά. Ετοιμάζουμε το πλιγούρι, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σερβίρουμε κόβοντας τις σαρδέλες στη μέση και συνοδεύοντας το ψάρι με το πλιγούρι και τις λιαστές τομάτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις