Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα
Υλικά
1 πακέτο Κριθαράκι Σόγιας Fytro Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο στάκα Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας Organic
200 γρ. ξερή μυζήθρα Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα
1,5 λίτρα (7½ φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
Φρέσκο Πιπέρι Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα
Βάζουμε σε κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλο και βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το έτοιμο κριθαράκι ανακατεύοντας μέχρι να το απορροφήσει.
Προσθέτουμε την τομάτα και το πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε τρίβοντας από πάνω τη μυζήθρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου