Μπατόν σαλέ

Baton sale
Υλικά
1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος Μπατόν σαλέ
3 κρόκοι αυγών Μπατόν σαλέ
120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα Μπατόν σαλέ
20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι Μπατόν σαλέ

Οδηγίες
Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια. Ψήνετε στους 180⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις