Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές

Lavraki me polyxromes piperies
Υλικά
2 λαυράκια Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
1 κόκκινη πιπεριά Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
1 κίτρινη πιπεριά Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
2 κρεμμύδια ξερά
1 φλιτζ. τσαγιού Passata Bio-Organic
Αλάτι, πιπέρι
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες
Κόβετε τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε κυβάκια και τα σοτάρετε. Κόβετε κάθε λαυράκι στη μέση, αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και τα πλαϊνά και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σε ταψάκι απλώνετε το μισό μίγμα από τα λαχανικά, από πάνω βάζετε τα φιλέτα ψαριού και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα λαχανικά. Ψήνετε σε
​προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20-25 λεπτά. Σε κατσαρολάκι βάζετε τη Passata μαζί με το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτά. Σερβίρετε το ψάρι με τα λαχανικά και τη σάλτσα τομάτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις