Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Μαγειρεύουμε μαζί!!!
Συνταγές μαγειρικής, νόστιμες και πετυχημένες που θα μαγειρέψετε ξανά και ξανά.
Περισσότερα…
Κοινή χρήση
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Ετικέτες
Γλυκά
Κέικ
Κέικ Βανίλια
Μαγειρική
Κέικ Βανίλια
Υλικά
500 γρ. Φάριν απ Μύλοι Αγίου Γεωργίου
250 γρ.μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
250 mlγάλα φρέσκο
1βανίλια
400 γρ.ζάχαρη
4αυγά
Οδηγίες
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν
Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια ή το ξύσμα και χτυπάμε για άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε άλλο 1 λεπτό
Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε το Φαρίν απ και χτυπάμε στην πιο χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη
Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα βουτυρωμένη και πασπαλισμένη με Φαρίν απ
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C – 200°C για 1 ώρα περίπου
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά, ξεφορμάρουμε και το αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσει τελείως
Σχόλια
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Καζανντιπί με κοτόπουλο, το παραδοσιακό Τούρκικο Γλυκό
Γιαννιώτικα Πασχαλινά κουλούρια με αμμωνία
ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ
Κουρκουτόπιτα η Ζυμαρόπιτα Γιαννιώτικη
Κασόπιτα, ζυμαρόπιτα, κουρκουτόπιτα, αλευρόπιτα.
Μπομπότα Βλάχικη
ΙΣΛΙ, Το ποντιακό γλυκό που μοιάζει με μελομακάρονα! Τα ανταγωνίζεται επάξια!
Τσιπούρες στο φούρνο Λαδολέμονο
Καρυδόπιτα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου