Κανελόνια από κρέπες

kanelonia apo krepes
Υλικά
16-18 Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ Κανελόνια από κρέπες
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι Κανελόνια από κρέπες
3 κουτ. σούπας βούτυρο Κανελόνια από κρέπες
300 γρ. κιμάς Κανελόνια από κρέπες
1 κύβο ζωμό βοδινού Κανελόνια από κρέπες
2 φλιτζ. τσαγιού ζεματισμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρόκοι αυγών
1 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 φλιτζ. τσαγιού σάλτσα τομάτα
Τριμμένο τυρί

Οδηγίες
Σοτάρετε το κρεμμύδι με το βούτυρο ώσπου να μαραθεί και προσθέτετε τον κιμά. Τον σοτάρετε μερικά λεπτά και ρίχνετε το ζωμό αφού τον διαλύσετε σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό. Αφήνετε τον κιμά να σιγοψηθεί για 1/2 ώρα ώσπου να μείνει με το βούτυρο. Ρίχνετε το σπανάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι, τους κρόκους αυγών και τη φρυγανιά. Μοιράζετε το παραπάνω μίγμα πάνω στις κρέπες και τις διπλώνετε σε σχήμα φακέλου. Τις βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί, σκεπάζετε με νόστιμη σάλτσα τομάτα και πασπαλίζετε με αρκετό τυρί. Ψήνετε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Τις σερβίρετε ζεστές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις