Γλυκόξινο Κοτόπουλο

Glykoxino kotopoulo
Υλικά
750 γρ. κοτόπουλο φιλέτο Γλυκόξινο Κοτόπουλο
80 γρ. σησαμέλαιο Γλυκόξινο Κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο Γλυκόξινο Κοτόπουλο
180 γρ. κρεμμύδι Γλυκόξινο Κοτόπουλο
180 γρ. πιπεριά Γλυκόξινο Κοτόπουλο
200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κουτ. σούπας γεμάτη Μαύρη Ζάχαρη Fyrto
Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
Σόγια σως
200 γρ. κέτσαπ
180 γρ. ανανάς φρέσκος

Οδηγίες
Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο στο σησαμέλαιο. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά πολτοποιημένα. Ανακατεύετε και τα μανιτάρια. Προσθέτετε τη Ζάχαρη Fytro, το ξύδι και τη σόγια σως και αφήνετε να βράσει. Ανακατεύετε και την κέτσαπ. Λίγο πριν βγει το φαγητό προσθέτετε και τον ανανά.

Σερβίρετε με ρύζι ατμού, μακαρόνια κ.λπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις