ΤΡΑΧΑΝΑΣ
Υλικά:
1 3/4 φλιτζάνι τραχανά ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1/2 φλιτζάνι λάδι ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1/2 φλιτζάνι γάλα ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1 κουταλιά της σούπας φυτίνη ΤΡΑΧΑΝΑΣ
Πιπέρι
1 3/4 φλιτζάνι τραχανά ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1 φλιτζάνι τυρί φέτα θρυμματισμένη ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1/2 φλιτζάνι λάδι ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1/2 φλιτζάνι γάλα ΤΡΑΧΑΝΑΣ
1 κουταλιά της σούπας φυτίνη ΤΡΑΧΑΝΑΣ
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε 3,5 φλιτζάνια νερό μαζί με το γάλα, τη φυτίνη και το λάδι. Ρίχνουμε τον τραχανά λίγο-λίγο, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το τυρί. Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε 3,5 φλιτζάνια νερό μαζί με το γάλα, τη φυτίνη και το λάδι. Ρίχνουμε τον τραχανά λίγο-λίγο, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το τυρί. Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου