Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
Υλικά
500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
30 ml Ελαιόλαδο Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
4 Λουκάνικα Χωριάτικα Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
200 γρ. Χυμό Ντομάτας Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
2 Κρεμμύδια Ξηρά Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
1 Σκελίδα Σκόρδο
10 Πράσινες Ελιές (ροδέλες)
10 Μαύρες Ελιές (ροδέλες)
10 Φύλλα Βασιλικού (φρέσκου)
15 Κλωναράκια Θυμάρι
Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες
Βράζετε τις Πένες Ριγέ σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέσθε το χυμό ντομάτας και αφήστε να βράσουν για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέσθε τα λουκάνικα και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη10λεπτά. Όταν ετοιμαστεί η σάλτσα, αναμειγνύετε με τις Πένες, προσθέτοντας το βασιλικό με το θυμάρι, το αλάτι με το πιπέρι και τις ελιές.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου