Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι

penes me loukanika elies kai thimari
Υλικά
500 γρ. Πένες Ριγέ ΜΑΚΒΕΛ Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
30 ml Ελαιόλαδο Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
4 Λουκάνικα Χωριάτικα Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
200 γρ. Χυμό Ντομάτας Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
2 Κρεμμύδια Ξηρά  Πένες με Λουκάνικα, Ελιές και Θυμάρι
1 Σκελίδα Σκόρδο
10 Πράσινες Ελιές (ροδέλες)
10 Μαύρες Ελιές (ροδέλες)
10 Φύλλα Βασιλικού (φρέσκου)
15 Κλωναράκια Θυμάρι
Αλάτι – πιπέρι

Οδηγίες
Βράζετε τις Πένες Ριγέ σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέσθε το χυμό ντομάτας και αφήστε να βράσουν για 15 λεπτά σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέσθε τα λουκάνικα και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη10λεπτά. Όταν ετοιμαστεί η σάλτσα, αναμειγνύετε με τις Πένες, προσθέτοντας το βασιλικό με το θυμάρι, το αλάτι με το πιπέρι και τις ελιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις