Γιουβέτσι με κατσίκι
Υλικά
500 γρ. Κριθαράκι ΜΑΚΒΕΛ - 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Γιουβέτσι με κατσίκι
1 1/2 Κιλό Κατσικίσιο Κρέας Γιουβέτσι με κατσίκι
1 Πράσο Γιουβέτσι με κατσίκι
100 ml Ελαιόλαδο Γιουβέτσι με κατσίκι
2 Κρεμμύδια Ξηρά Γιουβέτσι με κατσίκι
1 Καρότο
2 Σκελίδες Σκόρδο
100 ml Κρασί Λευκό
500 ml Ζωμό Λαχανικών
800 γρ. Ντοματάκια Κονκασέ
1 Δαφνόφυλλο Θυμάρι
Μαϊντανό
Αλάτι – πιπέρι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί (για το γαρνίρισμα)
1 Πράσο Γιουβέτσι με κατσίκι
100 ml Ελαιόλαδο Γιουβέτσι με κατσίκι
2 Κρεμμύδια Ξηρά Γιουβέτσι με κατσίκι
1 Καρότο
2 Σκελίδες Σκόρδο
100 ml Κρασί Λευκό
500 ml Ζωμό Λαχανικών
800 γρ. Ντοματάκια Κονκασέ
1 Δαφνόφυλλο Θυμάρι
Μαϊντανό
Αλάτι – πιπέρι
200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί (για το γαρνίρισμα)
Οδηγίες
Ροδίστε το κρέας σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι. Προσθέτετε τα λαχανικά και σβήστε με το κρασί. Στη συνέχεια βάλτε το ζωμό, τα ντοματάκια, τη δάφνη, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.Σκεπάζετε και βράζετε για 1 ώρα περίπου. Όταν είναι έτοιμο, ρίχνετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψί (ή σε πυρίμαχο σκεύος), προσθέτετε το κριθαράκι και αν χρειαστεί συμπληρώνετε με λίγο νερό. Βάλτε στο φούρνο για 10 λεπτά. Σερβίρετε, γαρνίροντας με το κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου