ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
Υλικά:
600 γρ. φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
4 φλιτζάνια λάδι ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
3 ποτήρια νερό ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
4 κουταλάκια τριμμένο κρεμμύδι ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
1 1/2 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ
Αλάτι μισό κουταλάκι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλένουμε. Αν είναι κατεψυγμένα, τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι. Τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα φασολάκια. Ανακατεύουμε για λίγο και μετά προσθέτουμε το νερό. Όταν μισοβράσουν προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι και ντομάτα. Τα αφήνουμε να βράσουν καλά, αφήνοντας τη σάλτσα να είναι λίγο ζουμερή.
Πηγη https://www.monastiriaka.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου