Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
Υλικά
500 γρ. Φαρφάλες ΜΑΚΒΕΛ Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
40 γρ. Φιστίκια Αιγίνης (για το γαρνίρισμα) Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
250 γρ. Κατσικίσιο Τυρί (για το γαρνίρισμα) Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
250 γρ. Ντοματίνια Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
Λίγο Ελαιόλαδο Φαρφάλες με Πέστο Κολοκυθιού
Αλάτι – Πιπέρι
Για το ΠΕΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ:
4 Κολοκυθάκια σε Κύβους
100 γρ. Γραβιέρα
2 Σκελίδες Σκόρδο
Ξύσμα από ένα Λεμόνι
Λίγο Δυόσμο
60ml Ελαιόλαδο
Υλικά
Βράζετε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό. Παράλληλα ετοιμάζετε το πέστο, ρίχνοντας όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Σε ένα βαθύ τηγάνι “γυαλίστε” για 5’ σε λίγο λάδι, τα ντοματίνια με το πέστο. Προσθέσθε στο τηγάνι τις φαρφάλες και ανακατέψτε. Σερβίρετε γαρνίροντας με το κατσικίσιο τυρί και τα θρυμματισμένα φυστίκια Αιγίνης.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου