Σαγανάκι με Φέτα και γαρίδες

Saganaki me feta kai garidesΥλικά:
1 κιλό γαρίδες μεγάλου μεγέθους Σαγανάκι με  Φέτα και γαρίδες
300 γρ. Χωριό Φέτα Σαγανάκι με  Φέτα και γαρίδες
1 νεροπότηρο ψιλοκομμένη ντομάτα Σαγανάκι με  Φέτα και γαρίδες
1 νεροπότηρο χυμό ντομάτα Σαγανάκι με  Φέτα και γαρίδες
1 φλιτζάνι του καφέ Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό Σαγανάκι με  Φέτα και γαρίδες
1 μικρό κρεμμυδάκι τριμμένο στον τρίφτη
1 κ.γ. πιπέρι τριμμένο
Λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Οδηγίες:
Με υπομονή καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους, κρατώντας το κεφάλι και την ουρά. Τις απλώνετε σε ένα ταψί του φούρνου.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε την ψιλοκομμένη ντομάτα, το χυμό ντομάτας, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και περιμένετε να μειωθεί ο όγκος της σάλτσα κατά το ¼.
Με αυτή τη σάλτσα περιχύνετε τις γαρίδες στο ταψί.
Ψιλοκόβετε τη Φέτα Χωριό σε μικρά κομματάκια και το σκορπίζετε ανάμεσα από τις γαρίδες.
Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για περίπου ¾ στους 200ο .
Σερβίρετε τις γαρίδες σε πιατέλα και τις πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις