ΚΟΛΟΚΥΘΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
Υλικά:
1 κιλό κολοκύθια μέτρια, τρυφερά χωρίς σπόρους κολοκυθολουκουμάδες
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι) κολοκυθολουκουμάδες
4 αυγά κολοκυθολουκουμάδες
Φαρίν-απ κολοκυθολουκουμάδες
Λίγη τριμμένη φρυγανιά κολοκυθολουκουμάδες
Πιπέρι κολοκυθολουκουμάδες
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια. Αλατίζουμε λίγο και τα στύβουμε καλά. Ρίχνουμε το τυρί, το δυόσμο, το πιπέρι, τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά και το φαρίν-απ, ώστε να πήξουν. Όταν κάψει το λάδι στη φριτέζα ή το τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους λουκουμάδες, τους οποίους έχουμε πρώτα αλευρώσει. Όταν ροδίσουν καλά τους βγάζουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου