Σελινάκι του ψαρά
Υλικά
1/2 κιλό πετρόψαρα Σελινάκι του ψαρά
Αλάτι Σελινάκι του ψαρά
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι Σελινάκι του ψαρά
1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες Σελινάκι του ψαρά
1/2 κιλό μακαρονάκι σελινάκι Σελινάκι του ψαρά
2 σκελίδες σκόρδο Σελινάκι του ψαρά
Λίγα φύλλα σέλινο
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
1 καρότο
Βράζουμε τα ψάρια μαζί με το ματσάκι των χορταρικών για 1 ώρα περίπου. Τα σουρώνουμε και βάζουμε το ζωμό σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε στο ζωμό το Βιτάμ, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το σελινάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαρικών-ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά-3 φλιτζάνια ζωμού).
Σερβίρεται ζεστό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου