Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου

category
Υλικά
2 φέτες φρέσκου σολομού Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
1 κρεμμύδι Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τζίντζερ Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
1 κουταλιά της σούπας πάστα κάρυ Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
250 ml Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
Φρέσκο κόλιανδρο Κάρυ σολομού με Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Οδηγίες
Βγάζουμε τον σολομό από το ψυγείο και τον αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Παράλληλα, ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι και κόβουμε το τζίντζερ σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το τζίντζερ με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ξανθίσει.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και αφήνουμε να ψηθεί για 1 με 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα.
Ρίχνουμε το Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 περίπου λεπτά.
Καθώς περιμένουμε, κόβουμε τον σολομό σε κύβους των 3 εκατοστών περίπου.
Όταν η σάλτσα δέσει λίγο, ρίχνουμε τους κύβους σολομού, σκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί για 1 λεπτό περίπου ώστε να αποφύγουμε το υπερβολικό ψήσιμο του σολομού.
Μπορούμε να σερβίρουμε το κάρυ μας με ρύζι basmati ή thaï, ρίχνοντας επάνω φύλλα φρέσκου κόλιανδρου και flakes αμυγδάλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις