Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Υλικά
400 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
1 κιλό χταπόδι Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε το Βιτάμ σε μια κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.
Ανακατεύοντας, ρίχνουμε το χταπόδι, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν καλά.
Πριν το χταπόδι καλοψηθεί, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 10-15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου