Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Υλικά
4 φιλέτα γλώσσας Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Αλάτι Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ soft Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
1/2 μικρό ποτήρι λευκό κρασί Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
1 ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και άνηθο
Φρέσκο ξύσμα λεμονιού από 1/2 λεμόνι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα αλατίσουμε, και, αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το Βιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου