Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας

category
Υλικά
1 μέτριο κρεμμύδι Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας
1 μικρό άσπρο λάχανο (περίπου 500 γραμμάρια) Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας
5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας
400 γραμμάρια ρύζι για ριζότο Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας
1,25 λίτρα χυμός ντομάτας Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ριζότο ντομάτας
2 φέτες ψωμί
4 κουταλιές pesto λιαστής ντομάτα
4 φιλέτα σολομού (σύνολο 400 γραμμάρια) ή άλλο λευκό ψάρι

Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το λάχανο.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse, το κρεμμύδι και το λάχανο. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά, και προσθέτουμε το ρύζι. Μετά από 2 λεπτά, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αφήνουμε να βράσουν και χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία. Αφήνουμε το ριζότο να βράσει για περίπου 15 λεπτά. Ανακατεύουμε τακτικά.
Στο μεταξύ, περνάμε το ψωμί από το μπλέντερ, για να γίνει ψίχουλα. Ανακατεύουμε τα ψίχουλα με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse και 3 κουταλιές pesto λιαστής ντομάτας.
Αλείφουμε ένα ρηχό ταψί με λίγο Βιτάμ Culinesse. Βάζουμε τα κομμάτια του ψαριού πλάι-πλάι και τη λιαστή ντομάτα από επάνω. Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε 1 κουταλιά Βιτάμ Culinesse και 1 κουταλιά pesto στο μαγειρεμένο ριζότο. Σκεπάζουμε το ριζότο και το βάζουμε στην άκρη για 1 λεπτό.
Μοιράζουμε το ριζότο σε 4 ζεστά πιάτα, με το ψάρι στο πλάι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις