Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια

https://mageirevoume.blogspot.com/
Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια
Αλάτι Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια
4 κουταλιές της σούπας Βιτάμ κλασικό Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια
1 πράσο κομμένο σε φέτες Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια
75 γραμμάρια κουκουνάρι Ταλιατέλες με σάλτσα από κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Φρέσκο ξύσμα λεμονιού από 1 λεμόνι
Φρέσκος χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι
200 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το πασπάλισμα)
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το Βιτάμ και καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια για 2 λεπτά περίπου.
Μόλις ροδίσουν, βάζουμε το πράσο και το σοτάρουμε, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό.
Προσθέτουμε την κρέμα, το ξύσμα, το χυμό από το λεμόνι και το τυρί και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά. Ρίχνουμε και το μαϊντανό.
Σουρώνουμε τις ταλιατέλες με τρυπητή κουτάλα και τις βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις