Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
Υλικά
400 γραμμάρια άσπρο ρύζι μπασμάτι Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
150 γραμμάρια φιδές (σπασμένος με τα χέρια) Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
160 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
700 ml έτοιμος ζωμός κοτόπουλου (700 ml νερό και 2 κύβοι ζωμός κοτόπουλο)
3 κουταλιές της σούπας σταφίδες μαύρες Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
2 κουταλιές της σούπας καβουρδισμένο αμύγδαλο φιλέ Ριζότο με καβουρδισμένο φιδέ, ξηρούς καρπούς και ρόδι
1/2 ρόδι
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Σε ένα βαθύ σκεύος θερμαίνουμε το Βιτάμ Culinesse και σοτάρουμε το σπασμένο φιδέ, έως ότου πάρει ένα όμορφο χρυσό χρώμα.
Προσθέτουμε το ζωμό κότας και το αλατοπίπερο και, κατόπιν, συμπληρώνουμε με το ρύζι, τις σταφίδες και μαγειρεύουμε, έως ότου βράσει το ριζότο.
Παράλληλα, σε ένα μικρό τηγάνι καβουρδίζουμε το φιλέ αμυγδάλου με 1 κουταλιά του γλυκού Βιτάμ Culinesse, έως ότου πάρει ένα ξανθό χρώμα.
Στη συνέχεια, το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ρίχνουμε το ριζότο σε φόρμα, για πιο εντυπωσιακή παρουσίαση, και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο αμύγδαλο και τους φρέσκους σπόρους από το ρόδι.
Το σερβίρουμε ζεστό
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου