Βοδινό βραστό

Σχετική εικόνα
Υλικά:
.250γρ. καρότα κομμένα σε φέτες βοδινό βραστό
.λίγο λάδι  βοδινό βραστό
.250γρ. πατάτες  μέτριες κομμένες κιδωνάτες ή στα 4  βοδινό βραστό
.1-2 καυτερές ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινες
.200 γρ. σέλινο ολόκληρο
.4-5 κομμένα σε φέτες κρεμμύδια
.λίγο (χυμό) προαιρετικά λεμόνι
.1 ½ κιλό (από το κότσι) κρέας
Αλάτι, πιπέρι


Οδηγίες:
-Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μερίδες.
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι μαζί με το κρεμμύδι, να μαραθεί.
-Προσθέτετε το κρέας με τα κόκαλα, τα χορταρικά (δηλ. καρότα, σέλινο, πατάτες, σκόρδο και τις καυτερές πιπεριές), αλατοπίπερο,  το σκεπάζετε με νερό και τ’ αφήνετε να βράσουν τουλάχιστον 2 ώρες.
-Μπορείτε, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού στα πιάτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις